Mainio tapa toimia.

Mainio perustettiin lähes 20 vuotta sitten. Vaikka maailma muuttuu ja me sen mukana, tekemisemme perusta pysyy: yritysten liiketoiminnan ymmärtäminen ja myynnin kokonaisvaltainen tukeminen ovat toimintamme ehdottomia kivijalkoja. Toteutamme asiakkaittemme strategiaa aktiivisesti ja oma-aloitteisesti, tuotamme jatkuvasti uusia ideoita sekä mittaamme ja raportoimme tuloksia.

Meidän mielestämme se on paitsi Mainio myös ainoa oikea tapa toimia.

Mainio tarina

Aluksi oli Hannele ja unelma. Oman mainostoimiston perustaminen oli muhinut mielessä jo vuosia. Loikka tutusta ja turvallisesta työpaikasta oman onnensa sepäksi vaati kuitenkin kypsyttelyä. Yrittäjäperheen tyttärenä Hannele tiesi, ettei elämä tulisi olemaan ruusuilla tanssimista – ei ainakaan ilman piikkejä.

Vuonna 1999 unelma muuttui kuitenkin todeksi: Hannele perusti mainostoimisto Mainion. Pikkuhiljaa ja asiakas kerrallaan toimisto kasvoi yhden naisen toiminimestä nykyiseksi parinkymmenen hengen asiantuntijaorganisaatioksi. Koko lähes 20 vuotisen matkan ajan tietä ovat viitoittaneet yrittäjäisän aikanaan antamat neuvot.

”Kun kuitenkin joskus sinäkin lähdet yrittäjäksi, tee se yksin. Päätä itse, kanna vastuu itse. Muista, että joukkoja johdetaan edestä ja keskeltä. Ja tärkein: maksa aina verottajalle päivälleen. Muita maksuaikoja voi sopien muuttaa, mutta verottaja on armoton.”

Mainion ensimmäinen logo parinkymmenen vuoden takaa.

Neuvot olivat hyvät – ja ovat edelleen. Tänä päivänä Mainiolla on ilo ja kunnia toimia kymmenien asiakkaiden kanssa, joista vanhimmat ovat toimiston alkutaipaleelta. Joukossa on pieniä ja isoja, mukaanlukien Pirkanmaan talousalueen merkittävimpiä yrityksiä. Jokainen asiakas on tärkeä osa tarinaa, kokoon ja toimialaan katsomatta.

Mainion kasvaessa myös Hannelen unelma on kasvanut. Perustamisen ja ensimmäisen työntekijän palkkaamisen jälkeen merkittävin askel otettiin vuoden 2017 alussa, kun Mainio laajensi toimintansa pääkaupunkiseudulle perustamalla Mainio Helsingin. Odotukset ovat korkealla – kovalla työllä ja täysiä tekemällä menestys on omissa käsissä.