Miksi ostaa verkkosivut kuukausihinnalla?

Verkkosivut voivat olla kalliita, jos ne maksaa etupeltoon. Verkkosivut ovat nopeasti kannattavampi - ja kiinnostavampi - investointi, kun ne hankkii kuukausimaksulla.

Laitatko 7-15 tonnia verkkosivuihin nyt? Vai maksaisitko mieluummin verkkosivuista sitä mukaa kun niitä käytät? Kuulostaa tavalta hankkia asunto tai auto? No, miksei myös yksi myynnillisen markkinoinnin tärkeimmistä tukijaloista? Edut ovat selkeät. 

Sivujen kehittäminen nopeutuu

Verkkosivut ovat nopeaan tahtiin uudistuva yrityksen digitaalinen kivijalka. Niitä on helppo kehittää tehokkaammiksi ja paremmin tavoitteita vastaaviksi. jos sivuihin iskee etukäteen vuoden suunnittelubudjetin, voi tarpeelliset tweakit tulla taloudellisesti mahdottomiksi tai niihin haetaan purukumiratkaisuja. Jos sivuista maksetaan kiinteää kuukausihintaa, ovat sivut helpommin kehitettävissä, varsinkin, jos kehitystyöstä osa sisältyy jo itse pakettiin.

Mainion Kasvualusta-pakettiin sisältyy 10-40 tuntia kehitystyötä ja muutoksia vuodessa. Tämän ajan voi käyttää haluamallaan tavalla joko sisältöjen kehittämiseen tai uusien toimintojen luomiseen. Niin kauan kuin sivuston laajuutta ei muuteta merkittävästi, Kasvualustan hinta pysyy samana. Jos kehitystä tarvitaan enemmän, tehdään se edulliseen tuntihintaan.

Paketti joustaa

Kun pieni yrityksesi tarvitsi aikanaan verkkoon tilauslomakkeen ja fiksut sivut, se sai ne edulliseen hintaan. Kun kasvoitte ja oli aika lisätä sisältölaajuutta ja digimarkkinoinnin työkaluja sivut joustivat ja kuukausihinta nousi vasta tässä vaiheessa. Sivuja ei myöskään tarvinnut räjäyttää ja tehdä aivan alusta, vaikka muutokset olisivat olleet isoja. Ja sitten kun lähdette Amerikkaa valloittamaan, sivut tulevat joustamaan. 

Kun toiminta kasvaa, sivut kasvavat. Näin sinun ei tarvitse ostaa liian isoa pakettia etupeltoon, vaan otat juuri sellaisen kuin sillä hetkellä tarvitset.

Digimarkkinointi samaan alustaan ilman välikäsiä

Harvalle yritykselle riittää pelkkä sivusto, sinne kun tarvitsee myös liikennettä. Hyvin tehty hakukoneoptimointi, hakusanamainonta, netin eri luettelot ja ostopalvelut - kokonaisuus olisi oltava hallussa ja mielellään yksissä käsissä, jottei muutosten soitteluun tarvitsisi tuhatta numeroa ja puolta päivää. 

Kasvualusta on suunniteltu markkinointi edellä. Sivujen sisältö, toiminnallisuudet ja markkinoitavuus ovat huippuluokkaa. Sivujen kanssa voidaan käyttää helposti erilaisia markkinoinnin työkaluja, ja koska me olemme ne rakentaneet, tarjoamme myös kaikki lisäpalvelut, mitä sivuille voidaan tarjota. 

Kun hankit sivut kuukausihinnalla, jää sinulle myös varaa markkinoida niitä. Jos sivut maksavat ennustettavat 500 € / kk, niiden hankkimiseen on helpompi lähteä kuin taasen kymppitonnin investointi etupeltoon. 

Ylläpidon ja korjaukset samasta osoitteesta

Mainostoimistot ne suunnittelevat sivuja, tekijät tekevät ja välillä myös ylläpitävät? Sitten kun tarvitsee saada aikaan muutosta, tuntuu että helpompaa olisi muuttaa yksinelävän viisikymppisen miehen ruokatottumukset lihasta ja kaljasta soijarouheeseen ja alkoholittomaan punaviiniin. 

Me otimme jatkuvuuden toiminnan keskipisteeseen. Kuukausihintaan kuuluvat aina korjaukset ja muutokset. Nyt hallituksen uusi puheenjohtaja, Luotettava Kumppani-logo tai pari uutta toimipistettä saadaan lisättyä sivuille ilman lisäkustannuksia. Samoin sinne syntyvät sovitun mukaisesti sisällöt, jos ne on pakettiin sisällytetty. Aitoa hakukoneoptimointia ja teidän arjen helpotusta ennalta sovittuun kiinteään hintaan. Sen verran toki olemme oman taustamme varmistaneet, että jos sivujen laajuus muuttuu merkittävästi, niin me voimme nostaa kuukausihintaa. Tästäkin saat mustaa valkoisella.

Verkkosivuja on kaiken hintaisia ja kaiken laatuisia

Kun puhuimme alussa 7-15 tuhannen euron verkkosivuista, kerroimme sen hintahaarukan, johon useimmat tekemämme sivut osuvat. Tämän päälle tulee vielä tapauksesta riippuen sisältösuunnittelu ja valo- sekä videokuvaus. Kokonaisuus tehdään aina asiakkaalle, joten sisältö luonnollisesti vaihtelee asiakkaittain.

Sivuja saa myös halvemmalla, jos haluaa halpaa laatua. Sitähän voi valita, vetääkö lounaaksi eurolla neljä lihistä vai sijoittaako ravintolaruokaan. Millaisen mielikuvan haluat asiakkaillesi antaa? Jos 25 sentin lihis Katrinin C-foldista tarjottuna on tarjoamasi laatu, silloin varmasti kannattaa myös panostaa vähän verkkosivuihin.

Olemme tämän suhteen realisteja ja ymmärrämme, että työn jälki ja hyvin teipattu tuore paku ovat usealle asiakkaallemme paras käyntikortti. Niillä kuitenkin saa uutta kauppaa hitaasti. Täten tarjoamme Kasvualustaa erityisesti aloittaville ja pienille yrityksille, jotka haluavat digipuolelle yhden kumppanin, joka pystyy pyörittämään sivuja ja digimarkkinointia. Kasvualustan tavoitteena on tuoda kasvua, ja siinä se myös onnistuu.

Timo Mäkeläinen

Markkinoijan parhaat sisällöt ™

Yksinoikeudella Mainiosta