Ville Kulmala Mainioon

Yritysten tarinat saavat tutun kertojan, kun Ville Kulmala, Pirkanmaan Yrittäjä -lehden toimitussihteeri, tulee vahvistamaan Mainion viestintäosaamista.

- Olen jo kolmentoista vuoden ajan tuonut pirkanmaalaisten yritysten kuulumisia ja tapahtumia esiin Pirkanmaan Yrittäjä -lehdessä. Nyt pääsen yhdessä Mainion kanssa kehittämään pirkanmaalaisten yrittäjien ja yritysten tarinankerrontaa myös uusiin kanaviin, kertoo Ville.

Mainion toimitusjohtaja, yrittäjä Hannele Hyödynmaa on tyytyväinen, kun Mainio saa lisävahvistuksia.

- Ville on Pirkanmaan Yrittäjä -lehden kasvot, paikallinen instituutio. Kun Ville etsi lisähaasteita uralleen, löysimme nopeasti yhteisen sävelen. Osaamisemme täydentävät toisiaan. Ville tuo meille lisää leveyttä tarinankerrontaan sekä hyvät yhteydet kenttään, me tuomme visuaalista ja strategista osaamista tätä täydentämään.

Uusien haasteiden rinnalla pysyvät myös vanhat kuviot: Ville jatkaa Suomen suurilevikkisimmän yrittäjälehden toimitussihteerinä. 

- Pirkanmaan Yrittäjä -lehti on minulle kuin kolmas lapsi sekä verkostojeni kulmakivi. Varovasti arvioiden olen ehtinyt tehdä noin 2000 yritys- ja yrittäjätarinaa, siinä samalla luoden uusia tuttavuuksia. 

Villen roolina Mainiossa on yrittäjien tarinoiden kertominen ja viestinnässä auttaminen. 

- Uudessa roolissani viestinnän asiantuntijana ja neuvonantajana autan yrityksiä siirtämään tarinoitaan uusille sukupolville: kertomaan ja tallentamaan ne jutut, joiden ympärille yritysten brändi on rakentunut. Samalla tuen yrityksiä viestinnässä ja verkostojen luomisessa.

Mainion ja Villen yhteistyö ei vaikuta Pirkanmaan Yrittäjä -lehden toimintaan tai artikkeleiden valintaperusteisiin.

Miten sinä hyödyt yhteistyöstämme?

Ville laajentaa ja syventää Mainion osaamista. Saat meiltä jatkossa perinteisten lehdistötiedotteiden ja yritystarinoiden lisäksi viestintäapua ja sparrausta esimerkiksi sisäiseen ja ulkoiseen viestinnän kehittämiseen, haamukynän mielipidekirjoituksille, sekä apua niin puheiden luonnosteluun kuin puhtaaksikirjoittamiseen.

Haluatko yritystarinasi kerrotuksi? Kutsu meidät kylään ja käydään lävitse, millainen tarinasi käsikirjoitus voisi olla. Kun tämän työn hoitaa luova suunnittelutoimisto, tarinasta tulee paitsi kiinnostava, mutta myös juuri niin mehevä kuin sinä sen haluat olevan.

Toinen hyvä tapa hyödyntää Villen vuosien kokemusta viestinnän parista on buukata kuukausittainen sparrauspuhelu. Jos sinulla on haaste – esimerkiksi haluat aloittaa yritysblogin, henkilöbrändin rakentamisen tai tarvitset vain tukea sisäisessä viestinnässä – varaat ajan, ja käyt tilanteen läpi Villen kanssa. Saat ammattilaisen vinkit sekä ohjeet seuraaviin askeliin. Tämän jälkeen seuraavalla kerralla katsotte, miten työ on edistynyt ja mihin tarvitsee seuraavaksi panostaa.

Haluatko tietää lisää? Kysy!

Hannele Hyödynmaa

040 550 0801

Markkinoijan parhaat sisällöt ™

Yksinoikeudella Mainiosta