mainio kulttuuri

Episodi IV - Uusia Tuulia

Kauan sitten kaukaisessa galaksissa, jota hallitsi paha parin markan pullapitko...

Elämä on eeppistä ja sitä pääsee kokeilemaan vain kerran. Se on riittävä syy viestiä ja luoda kysyntää tavoilla, jotka jäävät mieleen ja jättävät positiivisen vaikutuksen kuulijaan.

Paha parin markan pullapitko on  konkreettinen vihan kohteemme, tämän tarinan pahis ja metatason pahan symboli, ruumiillistaen kaiken puolivillaisen tekemisen, jonka ainoana tavoitteena on päästä tiettyyn kustannuspisteeseen: keinolla millä hyvänsä, kaikki rusinat valmiiksi pois nypittynä. Hyi!

...Nousi sortoa vastaan rakettikirurgien rintama.

Meidän työmme ei ole mitään rakettitiedettä tai aivokirurgiaa, olemme rakettikirurgeja. Teemme millintarkkaa asiantuntijatyötä, joka sujuu kuin vettä vain, kunhan sen ensin opettelee ja tekee riittävän määrän toistoja. Samalla valitsemamme tie vaatii alati muuttuvassa tilanteessa toimimista, jossa yllättävät käänteet kysyvät soveltamistaitoa. On hahmotettava kokonaisuus ja pysyvät elementit.

Yhdessä Prinsessa Leijan kanssa he kävivät taistoon pahan akselia vastaan...

Oikea prinsessa, joka on myös oikea leija.
Jos ei ole hauskaa, kannattako edes aloittaa? Meillä on keskimäärin aika hauskaa, joten meidän kanssa kannattaa aloittaa. Aloittaisitko mielummin meillä töissä vai olisimmeko sinulle parempi match markkinointikumppanina? Se muuten on helsinkiä ja tarkoittaa, että otettais sut ihan mielellämme asiakkaaksi.

Meillä tärkeää on olla rohkea. Uskaltaa suunnitella, ehdottaa ja tehdä. Se on ainoa tapa voittaa taisteluita. Ilman rohkeutta meillä on kohta vain parin markan pullapitkoja.

...Tuhoten kuolemantähden...

Jokainen tarina tarvitsee tavoitteensa. Meidän tavoitteenamme on menestyä omilla erikoisosaamisalueillamme suunnitellen saitteja, kampanjoita, pakkauksia ja toimenpiteitä, jotka saavat loppukäyttäjät kiinnostumaan ja toimimaan. Se ei ole helppoa, sillä kompromissit ja helposti toteutettavat ratkaisut vaanivat kuin parin markan pullapitko.

On aika tuhota markkinointirohkeutta näivettävä sisäinen kuolemantähti niin toimistojen kuin asiakkaidenkin päädyissä. Kun luovuudelle annetaan rajojen sijasta suunta ja tarkoitus, rohkeudesta tulee mukavuusalue.

... ja lopulta päätyen suuriin grillijuhliin, joissa selvisi, että Luken isä olikin chewie.

Chewie, Luken todellinen isä
...mikä selitti Luken karvaisen selän ja sisäisen ristiriidan. Ja omalla tavallaan kertoo samalla, miten meillä odottamattomat käänteet ovat osa arkea. Jos haluat tehdä projektisi tai työsi mukavassa ammattilaisista koostuvassa jengissä, jossa yhdistyy harras työnteon kulttuuri, kaverin auttaminen ja välitön henki, niin laita viestiä!

Lopputulema: nolla oscaria, kulttimaine.

Meille tärkeintä on, että työmme toimivat ja vaikuttavat tarkoitetulla tavalla. Sillä hyvät työt tuovat uusia töitä. Vähitellen olemmekin rakentaneet mainetta rakentamisen, teollisuuden ja logistiikan erikoisosaajina.

seurasi paljon eeppisiä tapahtumia. Niistä kuulet vasta spin-offeissa...

Tai seuraamalla sosiaalisia kanaviamme.
Linkit footterissa.