Logistiikan mainostoimisto

Mainostoimisto logistiikka-alalle? Hei, mehän ollaan juuri sellainen! Olemme halutessasi joko sparraaja, lisäkäsi tai markkinointifunktion ulkoistuspalvelu. Tarpeesi voi olla esimerkiksi viestiä kuluttaja-asiakkaille tai suurille ostajille, suunnitella palvelua entistä asiakaslähtöisemmäksi tai tukea myyntiä kotimaan asiakashankinnassa ja ulkomaiden messuilla. Lue alta tarkemmin, miten me vastaamme kysyntään!

Tavaraliikenne

Mistä tietää, että logistiikkapalvelun markkinointi on onnistunut? Se tulee aina ensimmäisenä mieleen, kun rahdille tarvitaan toimittaja. Tämä kuulostaa aika helpolta, kun asiakassuhde on vahva ja rahtia kuljetetaan muutenkin joka päivä. Mutta kun on aika laajentaa asiakaskuntaa, on perustunnettuuden oltava kunnossa. Siihen auttaa näkyvyys sekä hyvä maine.

Mainiolla me teemme työtä, jotta tavaraliikenteen toimijat kertoisivat kiinnostavasti ja informatiivisesti palveluistaan, erottuisivat tapahtumissa ja löytyisivät hakukoneista. Näin luodaan edellytyksiä uudelle kaupalle. Tienvarsimainokset ja bannerit ovat meille peruskauraa, samoin helppokäyttöiset ja selkeät verkkosivut. Toistot lisäävät oppimista, oppiminen nostaa laatua.

Henkilöliikenne

Onko tärkeintä se, mikä odottaa perillä vai sittenkin itse matka?  Entä onko matka koko elämys, osa elämystä vai pakollinen paha? Henkilöliikenteessä pelataan mm. helpolla saavutettavuudella verkossa ja pysäkillä, sopivalla vuorovälillä sekä viestillä, joka laittaa liikkeelle.

Kun kyydissä on kollin sijaan kuluttaja, muuttuvat kanavavalikoima ja viestit melkoisesti. Kohderyhmiäkin on monia: perhematkustajat, liikematkustajat, työmatkaajat, reppureissaajat... Kenet sinä haluat viedä perille?

"Tosi kiva, mutta eihän mulla mitään logistiikkafirmaa ole."

Jos toimialasi ei liippaa läheltäkään logistiikkaa, mutta silti pidit töistämme ja haluaisit meidät mukaan markkinointiisi, soita tai meilaa. Ehkä tiemme risteävät, ja väistämissääntöjen sijaan löydämme yhteisen projektin, jota edistää.
Hei!
Mistä palveluistamme olet kiinnostunut?

Nyt ei tarvitse ujostella, anna tulla vaan! Tarjoamme myös muita palveluita, niistä kannattaa kysyä tarkemmin vaikkapa puhelimitse.

1/4
Millaisella budjetilla olet liikkeellä?

Kertomalla meille työllemme varatusta budjetista jo nyt, varmistat realistisen ehdotuksen. Et sitoudu tässä vaiheessa mihinkään. 👍

2/4
Miten olemme sinuun yhteydessä?

Nyt ollaan jo pitkällä. Anna vielä yhteystietosi, niin jutellaan tarkemmin, mitä voisimme  saada aikaan yhdessä.

Kiitos! 

Nyt se on ohi! Enää tarvitsee klikata vain alla olevaa nappia ja tietosi lähtevät meille. Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten, viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Jos haluat tarkentaa tai täydentää lomakkeella lähettämiäsi tietoja, pistä sähköpostia info@mainiota.fi tai soita 010 548 8500. Lähettämällä tietosi hyväksyt, että käytämme niitä  tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.