Palvelumme

Lupaamme, että tarvitset markkinointiviestinnän tarpeisiisi vain yhden numeron. Jos jotakin emme tiedä tai osaa, etsimme sinulle siihen sopivan tahon kumppaneistamme. Seuraavat työt teemme kuitenkin itse, siksi kutsumme niitä palveluiksemme.

Nettisivut

Nettisivut ovat yrityksen markkinoinnin kulmakivi, usein tärkein niistä kivistä, jonka varaan kaikki muu on rakennettu. Pitkä kokemuksemme sivujen suunnittelusta on laajentunut myös sivujen toteuttamiseen. Käytämme toteutuksissa Webflow-nimistä maksullista järjestelmää, joka takaa sivujen toimivuuden, laadun ja helpon päivitettävyyden. Nämäkin sivut pyörivät Webflow'lla.

Kun sivut ovat valmiit, tarjoamme apuamme sivujen hakusanamainontaan ja hakukonelöydettävyyden kehittämiseen. Kun nämä tarpeet on otettu jo suunnitteluvaiheessa huomioon, työn jatkaminen on näppärää.

Autamme tapauskohtaisesti myös WooCommerce -ja Shopify-verkkokaupoissa sekä WordPress-sivuissa.

Mainonnan suunnittelu

Ylätasolla puhumme konsepteista ja kampanjasuunnittelusta, mutta käytännössä kohtaat suunnittelemaamme mainontaa lehtimainoksina bannereina, somekampanjoina, suorakirjeinä, radiossa ja televisiossa sekä mainoslehtisinä, katalogeina, kohde-esitteinä...

Teemme mainontaa brändin tukemiseksi, mielenkiinnon herättämiseksi ja tietenkin myyntiä lisäämään. Laajasta mediavalikoimasta löydämme juuri sinun kohderyhmällesi sopivan kohdennuksen ja sanoista valitsemme vain parhaat sinun viestiäsi viemään. Paketoimme kokonaisuuden brändiäsi tukevaan ja tavoitetta edistävään muotoon, ja hoidamme lopputuotteen mediaan tai painoon.

Pakkaussuunnittelu

Halutaanko pakkauksella saada välitön huomio? Onko tärkeintä eri tuotesarjojen pakkausten yhteneväisyys? Viestitäänkö pakkauksilla jotakin mielikuvaa, mitä? Olemme suunnitelleet pakkauksia leipäpusseista öljytynnyreiden etiketteihin, joten tämä on tuttua alaa. Kun pakkauksia lähdetään uusimaan kannattaa jälleenmyyjiltä varmistaa, mitä myymälämateriaaleja voidaan osastolle tuoda sekä suunnitella uusille pakkauksille lanseerauskampanja.

Jos tilaat tuotantosi kaukaa, kokenut suunnittelija on merkittävässä roolissa, kun suunnitelma viestitään kaukaiseen painotaloon ja käydään lävitse usein yllättäviäkin tilanteita mm. tiedostoihin tai stansseihin liittyen.

Ja paljon muuta!

Tiesitkö, että  palvelumme on kohdennettu suoraan päätoimialoillemme: rakentaminen, remontointi ja asuminen, teollisuus ja logistiikka? Kuulostaako ihan höpöltä? Käy silloin katsomassa toimialasivuiltamme, miten olemme mukana näillä toimialoilla ja miten täydennämme yritysten ja hankkeiden omaa osaamista ammattitaidollamme.
Hei!
Mistä palveluistamme olet kiinnostunut?

Nyt ei tarvitse ujostella, anna tulla vaan! Tarjoamme myös muita palveluita, niistä kannattaa kysyä tarkemmin vaikkapa puhelimitse.

1/4
Millaisella budjetilla olet liikkeellä?

Kertomalla meille työllemme varatusta budjetista jo nyt, varmistat realistisen ehdotuksen. Et sitoudu tässä vaiheessa mihinkään. 👍

2/4
Miten olemme sinuun yhteydessä?

Nyt ollaan jo pitkällä. Anna vielä yhteystietosi, niin jutellaan tarkemmin, mitä voisimme  saada aikaan yhdessä.

Kiitos! 

Nyt se on ohi! Enää tarvitsee klikata vain alla olevaa nappia ja tietosi lähtevät meille. Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten, viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Jos haluat tarkentaa tai täydentää lomakkeella lähettämiäsi tietoja, pistä sähköpostia info@mainiota.fi tai soita 010 548 8500. Lähettämällä tietosi hyväksyt, että käytämme niitä  tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.