Rakennusalan mainostoimisto

Rakennusalan markkinointi on meillä veressä. Olemme mukana niin uusien alueiden ja kotien kuin remonttien ja asumisen markkinoinnissa. Tutustu alla tarkemmin, millaisen kumppanin meistä saisit.
Rakentaminen: tonttimaa, alue

Aluekehitys

Suo, kuokka ja kaavoitusarkkitehti. Uudet alueet eivät synny, ne luodaan. Oli kyseessä sitten teollisuusalue tai asuinalue - kokonainen kaupunginosa tai kortteli, se vaatii tekijänsä ja tarinansa.

Ota meidän mukaan nostamaan maan arvoa ja lisäämään sen houkuttelevuutta. Autamme kohderyhmän miettimisessä, alueen lupauksessa ja tarinassa sekä kaikissa niissä toimenpiteissä, joilla viesti viedään kohderyhmälle.

Pian siellä jo rakennetaan!

Infra- ja viherrakentaminen

Moni alue päältä kaunis ja alta oikein putkitettu. Pitäisi toki tiekin tehdä, tontit raivata ja suunnitella hulevesien sitominen.

Nyt ollaan alalla, jossa maine kantaa, myyntityö on henkilökohtaista ja kilpailutuksilla pääsee kunnan hommiin. Markkinoinnilla autamme kuitenkin pääsemään suuriin kauppoihin ja harkintajoukkoon. Meille niin maa- kuin viherrakennus on tuttua ja koneitakin on tullut markkinoitua. Olemme ehkä ainoita mainostoimistoja, joille tulee Koneviesti.

Rakentaminen, infrarakentaminen
Rakentaminen: rakennusvaiheen viimeistelemätön kohde

Talonrakentaminen

Jotkut kohteet myydään kokonaisuuksina sijoittajille tai vuokrayhtiöille, melkoinen siivu menee suoraan tuleville asukkaille. Me luomme alueeseen haluttavuutta, muutamme rakennustapaselosteen elämän pienten ilojen lähteiksi ja teemme kemmeistä kodin.

Kanavia on monia, tärkein on viesti, joka saa kiinnostuksen heräämään ja auttaa ihmisiä tekemään ehkä elämänsä tärkeimmän sijoituksen.

Asuminen ja remontointi

Asukasviestintä ja vuokrakohteiden markkinointi ovat olennainen osa tätä vaihetta. Samalla palveluntarjoajia erilaistetaan, jotta sillä olisi asukkaallekin väliä, keneltä asuntonsa vuokraa. Vaikka sijainti on toki tärkeä tekijä sekin.

Palveluitamme ovat käyttäneet niin isännöintitoimistot kuin siivousyhtiöt etsiessään uusia kohteita tai opastaakseen kohteidensa asukkaita.

Remontoinnista voisimme kirjoittaa pienen oppaan, niin pitkään olemme erilaisia remonttipalveluita markkinoineet. Oli kyse  mahdollisimman helposta vuokranantajan remonttipaketista, kerran elämässä koittavasta kattoremontista tai aiempien sukupolvien käsin veistämän hirsitalon kunnostamisesta, meillä on näkemystä ja osaamista tarpeen herättämiseen ja viestin kohdentamiseen.

Rakentaminen, asumisvalmis kohde, omistuskohde, vuokrakohde

"Mutta kun enhän minä rakenna mitään!"

Jos toimialasi ei liippaa läheltäkään rakentamista, asumista tai remontointia - mutta silti pidit töistämme ja haluaisit meidät mukaan markkinointiisi, soita tai meilaa. Katsotaan olisiko meillä jotakin yhteistä, jolta pohjalta ponnistettaisiin.
Hei!
Mistä palveluistamme olet kiinnostunut?

Nyt ei tarvitse ujostella, anna tulla vaan! Tarjoamme myös muita palveluita, niistä kannattaa kysyä tarkemmin vaikkapa puhelimitse.

1/4
Millaisella budjetilla olet liikkeellä?

Kertomalla meille työllemme varatusta budjetista jo nyt, varmistat realistisen ehdotuksen. Et sitoudu tässä vaiheessa mihinkään. 👍

2/4
Miten olemme sinuun yhteydessä?

Nyt ollaan jo pitkällä. Anna vielä yhteystietosi, niin jutellaan tarkemmin, mitä voisimme  saada aikaan yhdessä.

Kiitos! 

Nyt se on ohi! Enää tarvitsee klikata vain alla olevaa nappia ja tietosi lähtevät meille. Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten, viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Jos haluat tarkentaa tai täydentää lomakkeella lähettämiäsi tietoja, pistä sähköpostia info@mainiota.fi tai soita 010 548 8500. Lähettämällä tietosi hyväksyt, että käytämme niitä  tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.