IKH

Laajempi levikki kuin Hesarilla

Pitkäaikainen yhteistyömme Isojoen Konehallin kanssa perustuu vahvaan luottamukseen ja kykyyn suoriutua tiukoissakin paikoissa. Laadukas taitto ilmoituksiin ja lehtiin, pakkaussuunnittelu ja tapahtumamateriaalien suunnitelu tukevat IKH:n kasvua ja luovat mielikuvaa aidosti asiantuntevasta palvelusta.

No items found.

IKH eli Isojoen konehalli tuo maahan ja myy (itsenäisten kauppiaidensa kautta) rakentamisen ja maatalouden koneita ja tarvikkeita. Valtavan tuotevalikoiman ja yli 130 kaupan linjakas markkinointi vaatii raskaan sarjan osaamista ja tekemisen laatua myös mainostoimistolta.

Lisäksi yhteistyö kattaa pakkaussuunnittelua, videoita, myymälämateriaaleja ja paljon, paljon muuta. IKH:n ja mainostoimisto Mainion yhteistyö on jatkunut nyt jo toistakymmentä vuotta. Ja jatkuu edelleen.

Yhteistyö on ollut pitkäjänteistä, mutkatonta ja sujuvaa. Uudistushaluinen toimisto tuo sopivasti uusia näkökulmia markkinointiimme unohtamatta IKH:n keskeisiä arvoja ja tavoitteita. Ja tiukoissakin paikoissa on pysytty aikatauluissa.

Ahto Kaari
Markkinointipäällikkö