UPM Metsä

Puunkaatajasta metsänhoitaksi

UPM Metsä kilpailutti toimistot vastaamaan kampanjasuunnittelusta. Vakuutimme heidät rohkealla linjallamme, joka poikkesi toimialan totutuista käytännöistä. Yhteistyömme aikana olemme suunnitelleet kampanjoita heidän ostajapersoonilleen mm. taimikonhoidosta, puukaupoista ja sähköisistä palveluista.

No items found.

Suomen suurimpia metsäsektorin toimijoita, UPM Metsä, kilpailutti toimistot ja pääsimme konseptillamme toteuttamaan heille vuoden 2019 metsänhoitokampanjat sekä extranetkampanjan. Rohkeasti erilaisessa kampanjassamme toimme metsurin esille metsää ja luontoa rakastavana ihmisenä, jonka tehtävänä on hoitaa metsää ja tuottaa sitä kautta arvoa. Arvo ei ole vain taloudellista, vaan viihtyisyyttä, marjamaita ja tervettä luontosuhdetta, jossa luonnon annit otetaan vastaan ja samala aloitetaan uusi kiertokulku.

Kampanjoita toteuttaessamme pääsimme tutustumaan vastuulliseen metsänhoitoon ja metsänomistajille tarjottaviin palveluihin sekä työkaluihin. Saimme kiitosta erityisesti rohkeasta ideoinnista. Puunhalaajametsurimme oli samaan aikaan uutta ja yllättävää sekä vahvasti totuuspohjainen.