Teollisuuden mainostoimisto

Meillä leikkaa. Kun haluat timanttista suunnittelua hyvin hitsautuneelta tiimiltä, me vastaamme kysyntään. Sorvataan sinulle sopivin paketti, oli kyseessä sitten yksittäinen esite tai kokonaispalvelu, jossa markkinoinnista tehdään pienin murheistasi.

Alihankintaan

Alihankkijallahan on helppoa: sitä voi tehdä kauppaa kenen kanssa lystäät, brändin rakentamisen koukerot voi unohtaa ja fiksu tuotanto myy itse itsensä, vai mitä? Väärin. Kaupat tehdään sen kanssa, jolta halutaan ostaa. Alihankkijankin on panostettava markkinointiin, vaikka prosessi olisi kuinka sujuva ja hinnat äärimmäisen maltilliset.

Me tuemme myyntiäsi - oli kyseessä tiimi tai yhden henkilön show - jotta he voivat tehdä hyvän, vakuuttavan vaikutelman, joka kestää kauppoihin saakka ja paljon pidemmälle!

Fiksu verkkonäkyvyys, messumateriaalit, myyjien työkalupakit (esitteet, give-awayt), verkkosisällöt ja -laskurit - oikeastaan kaikki se, mitä juuri sinun yrityksessäsi on järkevää kauppojen saamiseksi käyttää.

Lopputuotteen markkinointiin

Joskus prosessin lopussa odottaa tehdashallin kokoinen kone tai kokoonpanolinjasto. Toisinaan lasivillaa tai katuharja. On sanomattakin selvää, että markkinointi on hyvin erilaista riippuen muun muassa siitä, millä tavalla ja kenelle tuotanto myydään.

Jos tavoitteena on myydä uniikkeja projektia tekevää erikoisosaajaa, luomme osaamisestanne ja asiantuntemuksestanne kiinnostavan viestin, joka auttaa saamaan kauppoja. Ryyditetään se vielä erinomaisella hakukonelöydettävyydellä, jotta kartoitusta tekevä taho löytää teidän varmasti ja autetaan häntä tekemään hyvä valinta. Jos kaupan on menossa selkeä tuote, on vakuutettava myyntiporras ("Herr Bauhaus ja Mr. Kesko, meillä olisi teille jotakin kiinnostavaa") tai luotava omat kanavat . Eikä se vielä riitä, sillä myös loppukäyttäjä on saatava puolelleen - itse asiassa kun näytät panostuksesi loppukäyttäjiin, myyntiporras on huomattavasti kiinnostuneempi.

Teollisuuden prosessien tukemiseen

Työ vaatii tekijänsä, raaka-aineensa, taustajärjestelmänsä ja sopivia työkaluja. Jos sinunkin tehtäväsi on palvella kotimaista teollisuutta, me olemme kuin luodut toisillemme.

Vaikka me emme ole teollisuusautomaation syvimpiä osaajia, saat meiltä oman osaamisalueemme toimenpiteet timanttisella laadulla. Autamme herättämään mielenkiintoa, luomaan eteenpäin vievää materiaalia koko ostopolun varrelle ja lopulta vakuuttamaan ostajan.

"Mutta eihän me valmisteta mitään!"

Hei, me tunnemme tuskasi, olemmehan suunnittelutoimisto. Jos koet, että voisimme kuitenkin olla sinulle sopiva kumppani, ota yhteyttä ja keskustellaan.
Hei!
Mistä palveluistamme olet kiinnostunut?

Nyt ei tarvitse ujostella, anna tulla vaan! Tarjoamme myös muita palveluita, niistä kannattaa kysyä tarkemmin vaikkapa puhelimitse.

1/4
Millaisella budjetilla olet liikkeellä?

Kertomalla meille työllemme varatusta budjetista jo nyt, varmistat realistisen ehdotuksen. Et sitoudu tässä vaiheessa mihinkään. 👍

2/4
Miten olemme sinuun yhteydessä?

Nyt ollaan jo pitkällä. Anna vielä yhteystietosi, niin jutellaan tarkemmin, mitä voisimme  saada aikaan yhdessä.

Kiitos! 

Nyt se on ohi! Enää tarvitsee klikata vain alla olevaa nappia ja tietosi lähtevät meille. Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten, viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Jos haluat tarkentaa tai täydentää lomakkeella lähettämiäsi tietoja, pistä sähköpostia info@mainiota.fi tai soita 010 548 8500. Lähettämällä tietosi hyväksyt, että käytämme niitä  tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.