Yhteys

K: Who you gonna call?
V: Mainio.
soita
010 548 8500
meilaa
etunimi@mainiota.fi

Yhteyshenkilöt

Hannele Hyödynmaa
Yrittäjä, toimitusjohtaja
010 548 8500
Voit ottaa Hanneleen yhteyttä kaikissa Mainiota koskevissa asioissa, mm. rekrytointi, taloushallinto, yrityksen kehittäminen ja asiakkuudet. Hannele ei kiertele eikä kaartele, vaan menee suoraan asiaan, laittaa asialle aikataulun ja merkkaa aikataulun kalenteriinsa - paperiseen, mihinkä muuhunkaan?
Timo Mäkeläinen
Strategi, osakas
040 356 3456
Timo vastaa sekä puhelimeen että niistä asioista, joihin liittyvät digitaalisuus ja strateginen suunnittelu. Kysy Timolta erityisesti verkkosivuista ja hakukoneoptimoinnista. Mutta ennen kuin kysyt, ota mukava asento ja kupillinen kahvia, sillä vastaus saattaa olla hyvin perusteellinen.
Hei!
Mistä palveluistamme olet kiinnostunut?

Nyt ei tarvitse ujostella, anna tulla vaan! Tarjoamme myös muita palveluita, niistä kannattaa kysyä tarkemmin vaikkapa puhelimitse.

1/4
Millaisella budjetilla olet liikkeellä?

Kertomalla meille työllemme varatusta budjetista jo nyt, varmistat realistisen ehdotuksen. Et sitoudu tässä vaiheessa mihinkään. 👍

2/4
Miten olemme sinuun yhteydessä?

Nyt ollaan jo pitkällä. Anna vielä yhteystietosi, niin jutellaan tarkemmin, mitä voisimme  saada aikaan yhdessä.

Kiitos! 

Nyt se on ohi! Enää tarvitsee klikata vain alla olevaa nappia ja tietosi lähtevät meille. Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten, viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Jos haluat tarkentaa tai täydentää lomakkeella lähettämiäsi tietoja, pistä sähköpostia info@mainiota.fi tai soita 010 548 8500. Lähettämällä tietosi hyväksyt, että käytämme niitä  tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.