Vihreä hahmo on tekijöiden ja ammattilaisten avatar. Markkinoinnin kannalta kyseessä on hahmo, joka tarvitsee markkinointiapua arjen keskelle, jotta hän voi keskittyä omaan osaamiseensa.

Mainio jeesii sinua

Myymään tekemääsi työtä mahdollisimman helposti.

Kerromme seuraavaksi, miten.

Tekijä
Tekijä
TEKIJÄ

Oletko ammattilainen, joka myy osaamistaan?

Kuvaako tämän hetken tilauskalenterisi osaamisesi tasoa?


Jos kalenterissa on tilaa tai haluat paremman katteen

Myydään yhdessä osaamisesi!


Jos myymme osaamisesi hinnalla, ohjaamme asiakkaan ajattelemaan hintaa. Tällekin on paikkansa, kuten esimerkiksi se hetki, kun kilpailija on laittanut oman tarjouksensa pohjalle ja halutaan kauppa itselle.
Jos myymme osaamisesi prosessilla, autamme asiakasta ymmärtämään, miksi työstäsi kuuluu maksaa. Tämä toimii, kun teet toistuvasti samanlaisia projekteja ja asiakkaalle tulee perustella, miksi esimerkiksi huoneen listoitusta ei saa satasella.
Jos myymme osaamisesi lopputuloksen kautta, tarjoamme sitä tunnetta, jota asiakaskin tavoittelee. Kun saamme asiakkaan unelmoimaan ja voit tarjota ratkaisun kauppa on lähellä.
Kaikilla näillä myyntitavoilla on keinonsa ja roolinsa. Meidän tehtävä on auttaa sinua saamaan niillä kauppaa, jotta sinä voit keskittyä itse tekemiseen. Useimmille asiakkaillemme työ on kuitenkin yrittämisen suola. Työ ja kohtuullinen kate.


sopivasti valinnanvaraa

palvelumme

Me tarjoamme sinulle kahta markkinoinnin palvelupakettia, joista molemmat sopivat käyttöösi, mutta toinen on hieman edullisempi ja hitaammin vaikuttava.

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Tutustu niihin alla.

VAIN DIGIPALVELUT

Vain digipalvelut auttaa asiakkaiden naaraamisessa verkossa. Siihen sisältyy hakusanamainontaa, hakukoneoptimointia, verkkosivujen suunnittelua ja ylläpitoa, tarvittaessa ilmepäivitys ja sosiaalisen median sisältöjä. Kaikkea sopivasti, muttei liikaa. Tähän saat tarvittaessa lisäpalveluna vaikka pakuteippauksen tai esitteen asiakashintaan.

TILAA VAIN DIGIPALVELUT >
Linkki siirtää sinut Stripeen.

Kokonaisasiakkuus

Kokonaispalvelu sisältää kaikki palvelumme. Tässä kohtaa et tarvitse mitään asiakashintoja, koska kaiken yllä luetellun lisäksi teemme kokonaispalvelun tilanneille asiakkaillemme kaikki tarjoamamme työt. Yksi helppo hinta, johon sisältyy runsaasti työtä.

Tilaa KOKONAISASIAKKUUS >
Linkki siirtää sinut Stripeen.
Palvelumme auttavat sinua saamaan lisää asiakkaita ja hyvän katteen työtä. Tilatessasi itse suoraan verkosta, saat aina parhaan hinnan.

Tilauksen jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja käymme lävitse, konkreettiset tarpeenne ja sovimme työnkulusta. Ja olisihan se hyvä käydä kahvilla heti alkuun, jos vain aikatauluihin sopii. Siitä eteenpäin olemme sinuun säännöllisesti yhteydessä, jotta tiedät missä mennään. Kerromme tuloksista ja katsotaan, mitä seuraavaksi tehdään.
Olisi väärin kutsua meitä vain mainostoimistoksi tai digitoimistoksi, sillä tarjoamme paljon enemmän. Asiakashankinnan ja tunnettuuden rakentamisen lisäksi autamme tarvittaessa liiketoiminnan suunnittelussa, kehittämisessä ja kasvattamisessa. Tunnemme yritystuet ja julkiset rahoituslähteet, jotka mahdollistavat yrityksen kehittämistä. Täten olemme mahtava apu kasvusta kiinnostuneelle yrittäjälle.

Isot päätökset vievät joskus hetken

Mietityttääkö?

Olemme tehneet vuosia yhteistyötä yrittäjien kanssa ja tiedämme, että uuden kumppanuuden aloittaminen vaatii välillä syvällistä harkintaa. Jätä meille tietosi, niin toimitamme sinulle lisämateriaalia yhteistyöstä ja autamme kartoittamaan, olisiko yhteistyömme kannaltasi järkevä ratkaisu. Jos kaikki näyttää siltä, että kumppanuus kannattaisi, käymme kanssasi lävitse palvelukuvauksen ja ehdot, jottei mikään asia jää epäselväksi.
Kiitos, viestisi lähti matkaan ja olemme pian sinuun yhteydessä
Tiedot eivät lähteneet. Useimmiten syynä on virhe sähköpostiosoitteessa. Yritä uudellen tai soita 010 548 8500.
Jos lomakkeen lähettämisen sijaan olet mieluummin yhteydessä puhelimitse, soita 044 978 9895.
Vihreä hahmo pohtimassa markkinointiaan.
Mainion logo

Tarina

Mainio on vuonna 1999 alkunsa saanut mainostoimisto Tampereelta. Tarjoamme asiakkaillemme kasvua ja kannattavuutta. Projektiluontoisten töiden, kuten visuaalisten identiteettien, kampanjasuunnittelun ja pakkaussuunnittelun lisäksi tarjoamme kuukausihinnoiteltuja palvelupaketteja.

Kaikkien kohtuuhintaisten palvelupakettiemme sydämessä on kaupallisuus. Niihin sisältyvät palvelut on suunniteltu pienten ja keskisuurten yritysten myynnin lisäämiseen ja vauhdittamiseen.  

Yhteystietomme

Mainio
Satamakatu 3
33200 Tampere
010 548 8500
info@mainiota.fi

Tietosuojaseloste

Verkkolaskut

Y-tunnus 1934019-5
Verkkolaskuosoite 003719340195
Operaattoritunnus 003721291126
Välittäjä Maventa

KOHDERYHMÄMME

Pääset tutustumaan toimintaamme kohderyhmiemme kautta

Palvelupakettimme

Kuukausihinnoitellut pakettimme ovat edullisin tapa lähteä alkuun ja vähiten yllätyksiä sisältävä tapa ulkoistaa markkinointitoimintoja.

  • Vain digipalvelut - yllättävän laaja ja edullinen digipalvelupaketti, johon sisältyy mm. uudet verkkosivut.
  • Kokonaisasiakkuus - strategiasta toteutukseen.

Brändimme

ValueMyBrand
Brändin arvomäärityksen palvelu kohdennettuna erityisesti yrityskauppaa suunnitteleville omistajille ja sijoittajille. ValueMyBrandin avulla brändille lasketaan arvo, eikä sitä hinnoitella goodwillina kaupantekijäisiksi.

Miksi Mainiolla on omia brändejä? Lue »

Mitä seuraavaksi?Mainion omien brändien määrää on tavoitteena kasvattaa. Tavoitteenamme on saada testivaiheeseen 1-2 brändiä vuodessa.

Bäthman
Maailman mukavin kylppäriremontti. Bäthman -ketjuun kuuluu yksityisiä kylpyhuoneremontoijia, joille loimme kattobrändin. Bäthmanin alla tarjoamme heille toimintakonseptin ja markkinoinnin.