Miksi ostaa verkkosivut kuukausihinnalla?

Verkkosivut voivat olla kalliita, jos ne maksaa etupeltoon. Verkkosivut ovat nopeasti kannattavampi - ja kiinnostavampi - investointi, kun ne hankkii kuukausimaksulla.

Laitatko 7-15 tonnia verkkosivuihin nyt? Vai maksaisitko mieluummin verkkosivuista sitä mukaa kun niitä käytät? Kuulostaa tavalta hankkia asunto tai auto? No, miksei myös yksi myynnillisen markkinoinnin tärkeimmistä tukijaloista? Edut ovat selkeät. 

Sivujen kehittäminen nopeutuu

Verkkosivut ovat nopeaan tahtiin uudistuva yrityksen digitaalinen kivijalka. Niitä on helppo kehittää tehokkaammiksi ja paremmin tavoitteita vastaaviksi. jos sivuihin iskee etukäteen vuoden suunnittelubudjetin, voi tarpeelliset tweakit tulla taloudellisesti mahdottomiksi tai niihin haetaan purukumiratkaisuja. Jos sivuista maksetaan kiinteää kuukausihintaa, ovat sivut helpommin kehitettävissä, varsinkin, jos kehitystyöstä osa sisältyy jo itse pakettiin.

Olemme siirtymässä yksikköhinnoitelluista tuotteista kuukausihinnoiteltuihin, ja ensimmäisenä kuukausihinnoiteltuna palveluna tarjoamme digimarkkinointia. Pakettimme nimi "Vain digipalvelut" sisältää nimensä mukaisesti laajalti digipalveluita, pääset tutustumaan pakettiin esimerkiksi sivun alalaidan linkin kautta. Teemm osana pakettia teille verkkosivut sekä digimarkkinoinnin. Tähän pakettiin sisältyy myös verkkosivujen kehitys, päivitykset ja muutostyöt. Jos muutostyöt muuttavat merkittävästi sivuston laajuutta tai tuovat uusia ominaisuuksia, paketin kuukausihinta saattaa muuttua, mutta kyllähän lähtökohtana on se, että paketissa on vähän joustoa mukana.

Paketti joustaa

Kun pieni yrityksesi tarvitsi aikanaan verkkoon tilauslomakkeen ja fiksut sivut, se sai ne edulliseen hintaan. Kun kasvoitte ja oli aika lisätä sisältölaajuutta ja digimarkkinoinnin työkaluja sivut joustivat ja kuukausihinta nousi vasta tässä vaiheessa. Sivuja ei myöskään tarvinnut räjäyttää ja tehdä aivan alusta, vaikka muutokset olisivat olleet isoja. Ja sitten kun lähdette Amerikkaa valloittamaan, sivut tulevat joustamaan. 

Kun toiminta kasvaa, sivut kasvavat. Näin sinun ei tarvitse ostaa liian isoa pakettia etupeltoon, vaan otat juuri sellaisen kuin sillä hetkellä tarvitset. Kun on aika lähteä isosti maailmalle, meillä on tarjota teille Vain digipalveluiden tilalle kokonaispalvelu, jossa saatte runsaasti resursseja käyttöönne kuukausihintaan. Itse työn määrälle ei ole rajoja, mutta jonoa puretaan saapumisjärjestyksessä. Ja jos työtä tulee aivan liikaa pakettiin nähden, niin sovitaan vain suuremmasta työmäärästä.

Digimarkkinointi samaan alustaan ilman välikäsiä

Harvalle yritykselle riittää pelkkä sivusto, sinne kun tarvitsee myös liikennettä. Hyvin tehty hakukoneoptimointi, hakusanamainonta, netin eri luettelot ja ostopalvelut - kokonaisuus olisi oltava hallussa ja mielellään yksissä käsissä, jottei muutosten soitteluun tarvitsisi tuhatta numeroa ja puolta päivää. 

Kasvualusta on suunniteltu markkinointi edellä. Sivujen sisältö, toiminnallisuudet ja markkinoitavuus ovat huippuluokkaa. Sivujen kanssa voidaan käyttää helposti erilaisia markkinoinnin työkaluja, ja koska me olemme ne rakentaneet, tarjoamme myös kaikki lisäpalvelut, mitä sivuille voidaan tarjota. 

Kun hankit sivut kuukausihinnalla, jää sinulle myös varaa markkinoida niitä. Vain Digipalvelut -pakettimme on alkaen 600 € / kk, joka on selkeä ja ennakoita kustannus. Tähän hintaan saat hakusanamainonnan, hakukoneoptimoinnin, verkkosivujen ylläpidon ja päivitykset ja tukea sosiaalisen median ylläpitoon.

Ylläpidon ja korjaukset samasta osoitteesta

Mainostoimistot ne suunnittelevat sivuja, tekijät tekevät ja välillä myös ylläpitävät? Sitten kun tarvitsee saada aikaan muutosta, tuntuu että helpompaa olisi muuttaa yksinelävän viisikymppisen miehen ruokatottumukset lihasta ja kaljasta soijarouheeseen ja alkoholittomaan punaviiniin. 

Me otimme jatkuvuuden toiminnan keskipisteeseen. Kuukausihintaan kuuluvat aina korjaukset ja muutokset. Nyt hallituksen uusi puheenjohtaja, Luotettava Kumppani-logo tai pari uutta toimipistettä saadaan lisättyä sivuille ilman lisäkustannuksia. Samoin sinne syntyvät sovitun mukaisesti sisällöt, jos ne on pakettiin sisällytetty. Aitoa hakukoneoptimointia ja teidän arjen helpotusta ennalta sovittuun kiinteään hintaan. Sen verran toki olemme oman taustamme varmistaneet, että jos sivujen laajuus muuttuu merkittävästi, niin me voimme nostaa kuukausihintaa. Tästäkin saat mustaa valkoisella.

Verkkosivuja on kaiken hintaisia ja kaiken laatuisia

Kun puhuimme alussa 7-15 tuhannen euron verkkosivuista, kerroimme sen hintahaarukan, johon useimmat tekemämme sivut osuvat. Tämän päälle tulee vielä tapauksesta riippuen sisältösuunnittelu ja valo- sekä videokuvaus. Kokonaisuus tehdään aina asiakkaalle, joten sisältö luonnollisesti vaihtelee asiakkaittain.

Sivuja saa myös halvemmalla, jos haluaa halpaa laatua. Sitähän voi valita, vetääkö lounaaksi eurolla neljä lihistä vai sijoittaako ravintolaruokaan. Millaisen mielikuvan haluat asiakkaillesi antaa? Jos 25 sentin lihis Katrinin C-foldista tarjottuna on tarjoamasi laatu, silloin varmasti kannattaa myös panostaa vähän verkkosivuihin.

Olemme tämän suhteen realisteja ja ymmärrämme, että työn jälki ja hyvin teipattu tuore paku ovat usealle asiakkaallemme paras käyntikortti. Niillä kuitenkin saa uutta kauppaa hitaasti. Täten tarjoamme Kasvualustaa erityisesti aloittaville ja pienille yrityksille, jotka haluavat digipuolelle yhden kumppanin, joka pystyy pyörittämään sivuja ja digimarkkinointia. Kasvualustan tavoitteena on tuoda kasvua, ja siinä se myös onnistuu.

Muita juttuja

Mainion logo

Tarina

Mainio on vuonna 1999 alkunsa saanut mainostoimisto Tampereelta. Tarjoamme asiakkaillemme kasvua ja kannattavuutta. Projektiluontoisten töiden, kuten visuaalisten identiteettien, kampanjasuunnittelun ja pakkaussuunnittelun lisäksi tarjoamme kuukausihinnoiteltuja palvelupaketteja.

Kaikkien kohtuuhintaisten palvelupakettiemme sydämessä on kaupallisuus. Niihin sisältyvät palvelut on suunniteltu pienten ja keskisuurten yritysten myynnin lisäämiseen ja vauhdittamiseen.  

Yhteystietomme

Mainio
Satamakatu 3
33200 Tampere
010 548 8500
info@mainiota.fi

Tietosuojaseloste

Verkkolaskut

Y-tunnus 1934019-5
Verkkolaskuosoite 003719340195
Operaattoritunnus 003721291126
Välittäjä Maventa

KOHDERYHMÄMME

Pääset tutustumaan toimintaamme kohderyhmiemme kautta

Palvelupakettimme

Kuukausihinnoitellut pakettimme ovat edullisin tapa lähteä alkuun ja vähiten yllätyksiä sisältävä tapa ulkoistaa markkinointitoimintoja.

  • Vain digipalvelut - yllättävän laaja ja edullinen digipalvelupaketti, johon sisältyy mm. uudet verkkosivut.
  • Kokonaisasiakkuus - strategiasta toteutukseen.

Brändimme

ValueMyBrand
Brändin arvomäärityksen palvelu kohdennettuna erityisesti yrityskauppaa suunnitteleville omistajille ja sijoittajille. ValueMyBrandin avulla brändille lasketaan arvo, eikä sitä hinnoitella goodwillina kaupantekijäisiksi.

Miksi Mainiolla on omia brändejä? Lue »

Mitä seuraavaksi?Mainion omien brändien määrää on tavoitteena kasvattaa. Tavoitteenamme on saada testivaiheeseen 1-2 brändiä vuodessa.

Bäthman
Maailman mukavin kylppäriremontti. Bäthman -ketjuun kuuluu yksityisiä kylpyhuoneremontoijia, joille loimme kattobrändin. Bäthmanin alla tarjoamme heille toimintakonseptin ja markkinoinnin.