Keltainen hahmo: markkinoinnin, visioinnin ja yhdessätekemisen avatar.

Kun edessä on

Lanseeraus, maailmanvalloitus, fanikunnan rakentaminen.

Me autamme ideoinnissa ja toteutuksissa.

MARKKINOIJA
MARKKINOIJA
MARKKINOIJA
MARKKINOIJA

Miten niin muutosta on vaikea saada aikaan? Mitä jos emme vain ole löytäneet vielä oikeaa tapaa luoda muutosta? Ehkä aika ei vain ollut kypsä? Kaiken voi muuttaa.

JA sinä olet valmis näyttämään suuntaa.


Kun on aika astua eteenpäin

Koukuttava tarina vie sinut asiakkaiden muistiinHyvään markkinointiin tarvitaan vain toimivat ainesosat. Tuote tai palvelu, jolle voidaan luoda rooli asiakkaan elämässä on kaiken lähtökohta. Strategia, joka erottaa kilpailukentästä ja luo vankan position sekä tietenkin tarina, joka muistetaan. Nämä viedään läpi markkinassa kohderyhmän tavoittavilla ja huomion saavilla toimenpiteillä.


Tehdään nämä yhdessä, toistemme vahvuuksia hyödyntäen. Näin saamme innostettua yleisön ja tehtyä mukavasti kauppaa siinä ohessa.


Rajasimme vaihtoehdot vain parhaimpiin

palvelumme

Kun tavoitteenasi on luoda uutta, lanseerata menestyksekkäästi tai etsiä kumppania päivittäiseen operointiin, löydät alta parhaat vaihtoehdot. Jos tarpeesi on hyvin spesifi, soita ja kysy lisätietoja. Me ja kumppaniverkostomme pystymme auttamaan useimmissa markkinointiviestinnän haasteissa.

LANSEERAUSSUUNNITELMA

Tässä on paketti, jolla viedään uusi tuote tai palvelu markkinaan. Suunnittelemme lanseerauksen kampanjasta kanaviin ja teemme lisätyönä myös tarvittavat toteutukset. Jos kohteesi on ulkomailla, voimme mahdollisesti saada projektille julkista rahoitusta.

TILAA suunnitelma >
Linkki siirtää sinut Stripeen.

BRÄNDI-identiteetti ja strategia

Brändi, jolla on tarkoitus. Suunnittelemme kanssasi tuotteellesi tai palvelullesi brändin, jolla on rooli asiakkaan elämässä sekä tarkoitus olla olemassa. Näin se ei unohdu ja pysyy relevanttina. Strategia ja identeteetti tekevät kokonaisuudesta yhdessä vahvan ja aikaa kestävän. Jos tähtäimessä ovat ulkomaat, projektille on mahdollista hakea julkista rahoitusta, kunhan ehdot täyttyvät.

TILAA brändi-identiteetti >
Linkki siirtää sinut Stripeen.

Kokonaisasiakkuus

Kokonaisasiakkuus sisältää kaikki palvelumme. Yksi helppo hinta, johon sisältyy runsaasti työtä ja aito kumppani arkesi keskelle.

Tilaa KOKONAISASIAKKUUS >
Linkki siirtää sinut Stripeen.
Tiesithän, että voit tilata palvelumme suoraan verkosta? Näin pääset eroon arvailusta ja valinnan vaikeudesta, kun olemme suunnitelleet palvelut valmiiksi käyttötarkoituksiin ja hinnoitelleet ne selkeästi.

Tilauksen jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja käymme lävitse konkreettiset tarpeet ja sovimme työnkulusta. Jos sinulla on aikaa tavata kasvotusten, juodaan kahvit ja käydään työt lävitse. Siitä eteenpäin olemme sinuun säännöllisesti yhteydessä, jotta tiedät missä mennään. Kerromme saaduista tuloksista ja katsotaan, mitä seuraavaksi tehdään.

Tarjoamme palveluitamme myös verkkokauppiaille. Jos olet vasta suunnitellut verkkokaupan perustamista, ole yhteydessä, sillä kuukausihinnoiteltu kokonaisuus peittoaa aina kertarykäyksellä tehdyt sivut - niin tuen kuin kustannusrakenteen suhteen.

Jos sinulle jäi kysyttävää, soita!
Keltainen hahmo valmiina valloittamaan maailman.

Tästä se alkaa

Aloitetaan yhteistyö!

Täytä tietosi tai soita. Tavataan, tutustutaan ja katsotaan yhteiseen tulevaisuuteen. Siellä siintävät onnistumiset, onnelliset asiakkaat ja parempi maailma - jotka kaikki saamme aikaan yhdessä. Hyvässä tiimissä on erilaisia vahvuuksia ja meidän roolimme on täydentää sinua ja tiimiäsi.
Kiitos, viestisi lähti matkaan ja olemme pian sinuun yhteydessä
Tiedot eivät lähteneet. Useimmiten syynä on virhe sähköpostiosoitteessa. Yritä uudellen tai soita 010 548 8500.
Jos lomakkeen lähettämisen sijaan olet mieluummin yhteydessä puhelimitse, soita 044 978 9895.
Mainion logo

Tarina

Mainio on vuonna 1999 alkunsa saanut mainostoimisto Tampereelta. Tarjoamme asiakkaillemme kasvua ja kannattavuutta. Projektiluontoisten töiden, kuten visuaalisten identiteettien, kampanjasuunnittelun ja pakkaussuunnittelun lisäksi tarjoamme kuukausihinnoiteltuja palvelupaketteja.

Kaikkien kohtuuhintaisten palvelupakettiemme sydämessä on kaupallisuus. Niihin sisältyvät palvelut on suunniteltu pienten ja keskisuurten yritysten myynnin lisäämiseen ja vauhdittamiseen.  

Yhteystietomme

Mainio
Satamakatu 3
33200 Tampere
010 548 8500
info@mainiota.fi

Tietosuojaseloste

Verkkolaskut

Y-tunnus 1934019-5
Verkkolaskuosoite 003719340195
Operaattoritunnus 003721291126
Välittäjä Maventa

KOHDERYHMÄMME

Pääset tutustumaan toimintaamme kohderyhmiemme kautta

Palvelupakettimme

Kuukausihinnoitellut pakettimme ovat edullisin tapa lähteä alkuun ja vähiten yllätyksiä sisältävä tapa ulkoistaa markkinointitoimintoja.

  • Vain digipalvelut - yllättävän laaja ja edullinen digipalvelupaketti, johon sisältyy mm. uudet verkkosivut.
  • Kokonaisasiakkuus - strategiasta toteutukseen.

Brändimme

ValueMyBrand
Brändin arvomäärityksen palvelu kohdennettuna erityisesti yrityskauppaa suunnitteleville omistajille ja sijoittajille. ValueMyBrandin avulla brändille lasketaan arvo, eikä sitä hinnoitella goodwillina kaupantekijäisiksi.

Miksi Mainiolla on omia brändejä? Lue »

Mitä seuraavaksi?Mainion omien brändien määrää on tavoitteena kasvattaa. Tavoitteenamme on saada testivaiheeseen 1-2 brändiä vuodessa.

Bäthman
Maailman mukavin kylppäriremontti. Bäthman -ketjuun kuuluu yksityisiä kylpyhuoneremontoijia, joille loimme kattobrändin. Bäthmanin alla tarjoamme heille toimintakonseptin ja markkinoinnin.