Yhdessä kohti voittoja: Huippu-urheilija Saara Retulaisen tukeminen

Saara Retulainen on maamme ykkösurheilijoita painonnostossa useine kansallisine ennätyksineen. Saaran tausta on voimistelussa, mutta voimailu vei mennessään - nyt tavoitteena on olympiapaikka.

Urheilu on aina ollut intohimonamme, monella mainiolaisellakin on omaa junnutaustaa tai nykyistä toimintaa osana urheilua. Vuosien varrella olemme tukeneet Tampereella jääkiekkoa, jalkapalloa ja pesäpalloa. Nyt lähdimme kuitenkin hieman erilaiseen lajiin. Tänään haluamme esitellä teille huippu-urheilija Saara Retulaisen, painonnostajan ja somevaikuttajan. Olemme ylpeitä voidessamme olla osa hänen matkaansa. Tervetuloa tarinaan tuesta, yhteistyöstä ja yhdessä tekemisestä!

Parasta yhteistyössä on positiivisuus ja tavoitteellisen urheilijan tukeminen.

Yhteistyöllä kohti voittoja

Painonnostossa menestyminen vaatii tinkimätöntä omistautumista ja kovaa työtä. Urheilijan menestyksen taustalla on usein koko tiimi, ja me olemme ylpeitä voidessamme olla yksi osa sitä. Saaran kanssa työskentely on inspiroinut meitä ja olemme myös usein keskutelleet vaikuttamisesta, urheiluvaikuttamisesta ja omista havainnoistamme toinen toisiamme tukien.

Saara pistää Samin kyykkäämään ja varmistaa, että toiminnassa säilyy ryhti.

Kaupan päälle PT

Yhteistyössämme olemme paitsi päässeet tukemaan Saaraa hänen matkallaan kohti seuraavia arvokisoja, myös hyödyntämään painonnostajan osaamista omassa toiminnassamme. Saara on pistänyt Mainion työntekijät keppijumpalla sellaiseen mankeliin että vaikutus huomattiin heti.

Saara Retulainen on enemmän kuin urheilija. Hän on inspiraation lähde monille vaikuttajaroolinsa kautta. Saaran treenivideota seurataan innolla sosiaalisessa mediassa ympäri maailman ja naisten kiinnostus perinteisesti miesten lajiksi miellettyyn lajiin on noussut.

Tavoitteeme on yhdessä saavuttaa voittoja, sekä kilpa-areenoilla että liiketoiminnassa. Kiitos, Saara, että olet osa tarinaamme. Yhdessä kohti voittoja! 🏋️‍♀️💪

Miten kaikki alkoi?

Saaran ja Mainion yhteistyön takana on Managerointikeskus. Etsimme toimintaamme tukemaan tekijää, joka edustaisi ennakkoluulottomuutta, tätä päivää ja positiivista energiaa. Tämän pohjalta Managerointikeskus järjesti meille tapaamisen Saaran kanssa, juttelimme ja totesimme, että meillä voisi olla paljon yhteistä. Teimme diilin ja loppu on historiaa.

Muita juttuja

Mainion logo

Tarina

Mainio on vuonna 1999 alkunsa saanut mainostoimisto Tampereelta. Tarjoamme asiakkaillemme kasvua ja kannattavuutta. Projektiluontoisten töiden, kuten visuaalisten identiteettien, kampanjasuunnittelun ja pakkaussuunnittelun lisäksi tarjoamme kuukausihinnoiteltuja palvelupaketteja.

Kaikkien kohtuuhintaisten palvelupakettiemme sydämessä on kaupallisuus. Niihin sisältyvät palvelut on suunniteltu pienten ja keskisuurten yritysten myynnin lisäämiseen ja vauhdittamiseen.  

Yhteystietomme

Mainio
Satamakatu 3
33200 Tampere
010 548 8500
info@mainiota.fi

Tietosuojaseloste

Verkkolaskut

Y-tunnus 1934019-5
Verkkolaskuosoite 003719340195
Operaattoritunnus 003721291126
Välittäjä Maventa

KOHDERYHMÄMME

Pääset tutustumaan toimintaamme kohderyhmiemme kautta

Palvelupakettimme

Kuukausihinnoitellut pakettimme ovat edullisin tapa lähteä alkuun ja vähiten yllätyksiä sisältävä tapa ulkoistaa markkinointitoimintoja.

  • Vain digipalvelut - yllättävän laaja ja edullinen digipalvelupaketti, johon sisältyy mm. uudet verkkosivut.
  • Kokonaisasiakkuus - strategiasta toteutukseen.

Brändimme

ValueMyBrand
Brändin arvomäärityksen palvelu kohdennettuna erityisesti yrityskauppaa suunnitteleville omistajille ja sijoittajille. ValueMyBrandin avulla brändille lasketaan arvo, eikä sitä hinnoitella goodwillina kaupantekijäisiksi.

Miksi Mainiolla on omia brändejä? Lue »

Mitä seuraavaksi?Mainion omien brändien määrää on tavoitteena kasvattaa. Tavoitteenamme on saada testivaiheeseen 1-2 brändiä vuodessa.

Bäthman
Maailman mukavin kylppäriremontti. Bäthman -ketjuun kuuluu yksityisiä kylpyhuoneremontoijia, joille loimme kattobrändin. Bäthmanin alla tarjoamme heille toimintakonseptin ja markkinoinnin.