Blogi

Markkinointiviestinnän katuviisauden koti. Mainion blogissa on juttuja meidän uusista tuulista, alan trendeistä sekä niistä kerroista, kun tulee hakattua päätä seinään. Nappaa täältä vinkki arkeesi.

Näistä kolmesta mittarista tiedät, että digitoimintasi menee päin...

Mitä sitä kaunistelemaan, markkinointi digialustoilla joko toimii tai ei toimi. Seuraavat kolme mittaria kertovat, oletko missannut jotakin todella olennaista.

Nopeasti luettu, kannatta klikata »

Vain myynnillisellä markkinoinnilla on väliä!

Markkinointi on tuloslaji. Tuloslajeille tyypillistä on, että välillä tarvitaan palauttavaa treeniä. Siis mitä ihmeen palauttavaa treeniä? Ja kuinka pitkälle urheiluvertauksilla voi päästä?

Onkohan näin? »

Sosiaalisen median käyttö Suomessa 2021 iän mukaan

Instagram jo Facebookin tuntumassa, LinkedIn yllättävän vahva.

Statsit kiinnostaa! »

Mainio ottaa käyttöön etätyöasun

Aprillipäivä 2020. Kun todellisuus näytti pilalta ja pila todelta.

Never forget »

Autoilijan kevätsesongit

Mitä tapahtuu autonomistajien päissä, kun lumet alkavat sulamaan? Tehdään nopea katsaus vuoteen 2019. Keräsimme Googlen trenditietoa, joka havainnollistaa suomalaisten käyttäytymistä keväällä.

Autohuoltomarkkinointia »

Kuka löytää siniselle merellesi?

Uutta ja mullistavaa on upeaa kehittää. Olisi toki upeampaa, jos tämä työ tuottaisi hedelmää. Tässä arkisen aherruksen tiimassa syntynyt pikainen vinkkipankki - miten autat itsesi asiakkaiden äärelle.

Lue ennen PRH-papereiden täyttöä »

Voivatko tunteet olla digitaalisia?

Sähköisen maailman mahdollistaman eksponentiaalisen kehityksen ansiosta lähes kaikki voidaan digitalisoida. Miten käy tunteille?

Executive summary: Eivät »

Kill your darlings

Rakkaalla lapsella on monta nimeä: aarre, muru, pupu, pikku peruna, höpönassu. Nyt se on aika tappaa. Tämä on sitä luomisen tuskaa.

Idea on kuollut. Eläköön uusi idea »

Työn ilo

Satuin taannoin kuulemaan kahvilassa viereisen pöydän keskustelun, jossa kaksi nuorehkoa naista moitti työpaikkaansa ja lähinnä pomoaan. Ei se kuulemma ymmärrä, ei kuuntele, eikä osaa mitään...

Ilon kautta »

Blogikirjoitus. No voi…

Hei, kaikki kirjoittamaan sisältöjä! Miten suhtautua yli-innokkaaseen markkinointihenkilöön? Otto reflektoi.

Jos kirjoittaminen ei ole sun juttu »
Hei!
Mistä palveluistamme olet kiinnostunut?

Nyt ei tarvitse ujostella, anna tulla vaan! Tarjoamme myös muita palveluita, niistä kannattaa kysyä tarkemmin vaikkapa puhelimitse.

1/4
Millaisella budjetilla olet liikkeellä?

Kertomalla meille työllemme varatusta budjetista jo nyt, varmistat realistisen ehdotuksen. Et sitoudu tässä vaiheessa mihinkään. 👍

2/4
Miten olemme sinuun yhteydessä?

Nyt ollaan jo pitkällä. Anna vielä yhteystietosi, niin jutellaan tarkemmin, mitä voisimme  saada aikaan yhdessä.

Kiitos! 

Nyt se on ohi! Enää tarvitsee klikata vain alla olevaa nappia ja tietosi lähtevät meille. Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten, viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Jos haluat tarkentaa tai täydentää lomakkeella lähettämiäsi tietoja, pistä sähköpostia info@mainiota.fi tai soita 010 548 8500. Lähettämällä tietosi hyväksyt, että käytämme niitä  tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.