Blogi

Markkinointiviestinnän katuviisauden koti. Mainion blogissa on juttuja meidän uusista tuulista, alan trendeistä sekä niistä kerroista, kun tulee hakattua päätä seinään. Nappaa täältä vinkki arkeesi.

Miksi ostaa verkkosivut kuukausihinnalla?

Verkkosivut voivat olla kalliita, jos ne maksaa etupeltoon. Verkkosivut ovat nopeasti kannattavampi - ja kiinnostavampi - investointi, kun ne hankkii kuukausimaksulla.

Aivan sama, minä ostan nyt! »

Perinteikäs tamperelainen mainostoimisto sai uuden omistajan

Mainion historian ehkä suurin muutos- perustaja ja pitkän linjan yrittäjä Hannele Hyödynmaa siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi. Samalla yhtiön osake-enemmistö ja yrittäjän viitta siirtyy Samille.

Mitäs tämä tämmöinen on »

Avainsisältö - kasvun lähde

Avainsisältö on verkkosivujesi ehkä tärkein palanen. Kerromme tässä jutussa miksi se on tärkeä ja miten sivuston sisältörakenne naksautetaan sellaiseen asentoon, jossa avainsisällöstä saa hyödyn irti.

Olen ihan lukossa, antaa palaa »

Ville Kulmala Mainioon

Yritysten tarinat saavat tutun kertojan, kun Ville Kulmala, Pirkanmaan Yrittäjä -lehden toimitussihteeri, tulee vahvistamaan Mainion viestintäosaamista.

Jaa mitä ihmettä?

Tarjouspyyntö verkkosivuista - mistä lähden liikkeelle?

Verkkosivujen uusiminen on mahdollisuus ottaa uusi askel yrityksen matkalla. Jos kuitenkin olet ensimmäistä kertaa tekemässä kauppoja, kannattaa lukea alkuun vinkkimme.

Tästä hyvät vinkit korvan taakse!

Spekula Rasa

Etsimme nyt uutta pääyhteistyökumppania serveriympäristömme uusimista koskeviin hankkeisiin. Haluamme, että ratkaisu lisää työtehoa ja selkeyttä toiminnassamme.

Haluatko osallistua? Lue tästä lisää »

Sosiaalinen media - mitä asiakkaasi sinulta odottavat?

Mitä sosiaalisen median käyttäjät odottavat yrityksiltä sosiaalisessa mediassa?

Kannattaa lukea »

3 markkinointitrendiä myös vuodelle 2022

Sä tykkäät trendeistä? Mekin tykätään trendeistä! Me voitais tehdä yhdessä pari pysyvää trendiä - jos kiinnostelee, soittele!

Ikuisia viisauksia edessäpäin »

Miten Mainio sai projisoitua Luotettava Kumppani -logonsa kuuhun?

Suuret teot alkavat pienistä askelista. Myös ne mahdottomalta kuulostavat. Olisiko tamperelaisen mainostoimiston mahdollista esitellä ylpeyttään Luotettava Kumppani-tunnuksesta viemällä sen kuuhun?

Moonshots? TJEU »

Mainio on Shopify-kauppiaan kumppani

Mainio tarjoaa Shopify-ekosysteemissä apua kauppojen perustamiseen ja kaupankäynnin aloittamiseen sekä tuoteinventaarion markkinointiin.

Katso miten jeesimme Shopify-kauppiaita »
Hei!
Mistä palveluistamme olet kiinnostunut?

Nyt ei tarvitse ujostella, anna tulla vaan! Tarjoamme myös muita palveluita, niistä kannattaa kysyä tarkemmin vaikkapa puhelimitse.

1/4
Millaisella budjetilla olet liikkeellä?

Kertomalla meille työllemme varatusta budjetista jo nyt, varmistat realistisen ehdotuksen. Et sitoudu tässä vaiheessa mihinkään. 👍

2/4
Miten olemme sinuun yhteydessä?

Nyt ollaan jo pitkällä. Anna vielä yhteystietosi, niin jutellaan tarkemmin, mitä voisimme  saada aikaan yhdessä.

Kiitos! 

Nyt se on ohi! Enää tarvitsee klikata vain alla olevaa nappia ja tietosi lähtevät meille. Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten, viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Jos haluat tarkentaa tai täydentää lomakkeella lähettämiäsi tietoja, pistä sähköpostia info@mainiota.fi tai soita 010 548 8500. Lähettämällä tietosi hyväksyt, että käytämme niitä  tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.